Uniek systeem

Padel Inside Zwolle

Padel Inside is één van de weinige indoor padellocatie van Zwolle! Door de volledig geautomatiseerde club is het mogelijk meer te padellen voor minder. Van het boeken van een baan tot het huren van padelgear, alles is ontzettend gemakkelijk! Geniet van onze 5 indoor banen op een top locatie in Zwolle. Lees hier alles over hoe je een baan boekt, toegang krijgt tot onze club en gear huurt/koopt.

Wat staat je te wachten?

Onze locatie bevindt zich op bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle. Met ruimvoldoende eigen parkeerplaatsen, kun je gratis parkeren. Ben je met het openbaar vervoer? Ook dan heb je een geweldige aansluiting met Padel Inside op loopafstand! Geniet hier van een heerlijk potje padel samen met vrienden of familie of kies voor privé-/groepslessen. Leer het spel kennen en boek op ieder tijdstip wat voor jou uitkomt! Is er iets niet helemaal duidelijk voor jou? Neem dan contact met ons op!

Hoe boek ik een baan?

Bij Padel Inside boek je eenvoudig een baan via Playtomic. Je hebt hiervoor de app nodig die je kunt downloaden in de Playstore en Appstore.

Download de Playtomic app

  1. Boek je baan via Playtomic;
  2. Gebruik de tijdelijke en unieke code uit je playtomic app als toegangscode;
  3. Deel deze code ook met je medespelers;
  4. De baanverlichting gaat automatisch aan en uit;
  5. Racket huren kan via de racketbak + QR code naast de bar;
  6. Nieuwe ballen nodig? Of een sportdrankje? Gebruik de verkoopautomaat op het terras;
  7. Veel speelplezier!

Ready to play padel?

Boek gemakkelijk en snel jouw baan!
Via de app van Playtomic