Lidmaatschap

Word lid bij Padel Inside

Word een echte Insider en geniet van vele voordelen!

*** Tot 1 juni € 150,00 euro, na 1 juni € 175,00 euro ***

Heb jij ook zo’n passie voor het spelletje dat padel heet? Maak deel uit van onze padelhub in Zwolle! Met een lidmaatschap voor minimaal 1 jaar ontvang je privileges die exclusief voor leden zijn. Voor een jaarlijks bedrag van € 175,00*** kun je gebruik maken van diverse voordelen, zoals:

Je kunt je speeltijden al drie weken voor de gewenste datum vastleggen, terwijl anderen nog wachten op hun kans. Deze extra week biedt je de vrijheid om je padelagenda zorgvuldig te plannen, medespelers uit te nodigen en jezelf voor te bereiden op een onvergetelijke tijd op de baan.

Als extra voordeel kun je gebruik maken van een korting wanneer je bij ons boekt tijdens daluren: een korting van 30% op jouw deel van de baanboeking. Wij begrijpen het belang van flexibiliteit en willen onze leden belonen voor het kiezen van rustigere tijden om te spelen. Bespaar geld, vermijd de drukte en geniet van een meer ontspannen spelervaring bij Padel Inside.

Met je lidmaatschap bij de KNLTB krijg je toegang tot een breed scala aan voordelen, waaronder officiële toernooien en competities via onze club. Vraag ons naar de voorwaarden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Geslacht
Naam
Machtiging incasso